Kézműves sarok

Pályázatot hirdet az Ismerd meg! csapata

Teljesen zenebolond vagy? Ügyesen bánsz az ecsettel, ceruzával, vagy esetleg a Photoshoppot bűvölöd tehetségesen? Akkor ez a felhívás Neked, vagy Nektek szól!

Röviden a pályázatról: A zenészként is tevékenykedő Száraz Bence írt egy dalt, kizárólag a műsor számára, amit ide kattintva tudsz letölteni. Ohh, hogy már kész is, és hallgatod a zenét?! Na akkor két lehetőséged van, vagy egyénileg készítesz egy, a szöveghez illő plakátot, vagy osztálytársaiddal összefogva forgattok egy videoklipet. Teljesen mindegy melyik utat választod, mindenképpen értékes nyereményekkel jutalmazzuk a legjobbakat!

Na de a nyereményekről picit később, előbb engedjétek meg, hogy bemutassam a zsűrit, aki majd kiválasztja a legjobb pályamunkákat.

A zsűri elnöke:
Rutkai Bori – énekes, képzőművész, zeneszerző

Zsűritagok:
Száraz Bence – grafikus, dalszerző, az Ismerd meg! állandó szereplője
Takács Barbara – animációs filmkészítő, az Ismerd meg! állandó szereplője
Csasznyi Imre – zenész, a Góbé zenekar énekese, tamburása
Dósa Loretta – műsorvezető
Tóth Csilla – műsorvezető

Majdnem a elfelejtettem, a beküldési határidő 2017 május 8-a, eredményhirdetésre pedig majd gyereknapon, vagyis május 28-án kerül majd sor.

A pályázáshoz szükséges dokumentumokat, amik a fontos információk mellett a nyeremények listáját is tartalmazzák, ebből a listából tölthetitek le:

Ismerd meg!- Pályázati felhívás – videóklip
JELENTKEZÉSI LAP- Ismerd meg

Ismerd meg!- Pályázati felhívás – plakát
JELENTKEZÉSI LAP- Ismerd meg_plakat