Tóth Csilla

Én még mindig gyerek vagyok és ha tehetném örökre az is maradnék. Álmodozom, képzelődök, néha befordulok a kis világomba amiből általában senki nem ért semmit rajtam kívül, plüssállattal alszom és kívülről fújom minden Disney mese dalszövegét. Örülök, hogy ezekkel a gyerekekkel dolgozhatok akikkel felvállaltan lehetek 12 éves.

 

toth-csilla_image_69af455c3e1c5c2febf287834174_16-9

Mit szeretsz ebben a munkában?

Ebben a munkában nincs mit nem szeretni. Lehetek bármennyire fáradt vagy kedvtelen, amint belépek a stúdióba rögtön elfog egy furcsa és kicsit megmagyarázhatatlan életérzés. A pörgés, az emberek, a színek, a zsongás ami a felvétel alatt uralkodik a stúdióban teljesen kizökkent a hétköznapokból. A másik szerelmem ebben a munkában a forgatás, olyan helyekre juthatok el és olyan embereket ismerhetek meg, amire máskor talán nem is lenne lehetőségem.

Mit tartasz a legnagyobb kihívásnak a munkádban?

Az időt. Még csak most léptem ki az iskolából, nem titok, hogy kezdő vagyok ebben a feladatkörben, rengeteg időt és munkát kell belefektetni abba, hogy fejlődhessek. Ez persze azzal is jár, hogy kevesebb időt tudok együtt tölteni azokkal akiket szeretek, úgyhogy erősen próbálok mindkét oldalon jól helyt állni.

Van-e bármilyen rituáléd, amivel ráhangolódsz a munkára, vagy megnyugtatod magad felvétel, élő adás előtt.

Van egy ember alakú szobor az épület első emeletén, aki a kezét nyújtja. Ha arra járok mindig belecsapok a tenyerébe, igazából nem tudom miért csinálom de jól esik. A felvételre való ráhangolódás a sminkben kezdődik, ott még nyugodtan elmerenghetek a következő két óra feladatain, amúgy is imádom mikor az arcomon vagy a hajamon dolgoznak és fáradt kis hernyóból pillangót varázsolnak belőlem… vagy egy szép lepkét!