Holnap Tali!


Holnap Tali

Így vezesd le a feszültséget, ha a futás már nem segít!

Bori igyekezett minden benne felgyülemlett feszkót biciklizéssel és bokszolással levezetni. Pedig vannak erre más, hatásos módszerek is.... Hogy mik? Figyelj csak! 

Van az úgy, hogy bármennyire is szeretnénk, nincs erőnk lemenni az edzőterembe vagy a rakpartra futni, pedig bizony jót tenne. Jó hírünk van: ilyenkor sem kell megőrülni otthon a négy fal között. Íme, 3 alternatíva, ami segít kiereszteni a gőzt, ha épp mellőznéd a súlyemelést.

Kiábálj!

Állj ki az erkélyre, menj le a kertbe és kiálts egy nagyot. Tudom, a szomszédok egy percig nem fognak szeretni, de a feszültség tutira elszáll. 

 

via GIPHY

Cicázz!

Szeretgesd meg a háziállatodat, vagy menj át a barátnődhöz macskasimogatóba. Egy négylábú szőrgombóc garantáltan elfeledteti minden problémádat, és a szakértők szerint a dorombolás bizony gyógyító hatással bír. 

via GIPHY

Táncolj!

Legyen tánc! Ha mindent beleadsz és a legapróbb porcikáddal is kitáncolod magadból a bánatodat, úgy érzed majd magad, mintha egy teljes edzést lenyomtál volna. Nem viccelünk! Kapcsold be a zenét és tarts otthon egy intenzív táncórát, nemcsak elfáradsz, de talán a kedved is jobb lesz.

 

via GIPHY